Taco Brothers spelrecension – Gillar du tacos?

Taco Brothers är ett spel från ELK, en svensk speltillverkare som skapat flera bra spel som exempelvis Bloopers, Electric Sam och DJ Wild. Bloopers är egentligen min personliga favorit för det har ett par roliga funktioner, men det verkar som att Taco Brothers är den automat som har gått bäst hittills så därför ville jag prata lite om den.

tacobrothers casino

Tacos på fredagar är ju snart mer svenskt än mexikanskt, och det är kanske en bidragande faktor till spelets popularitet. I Taco Brothers gäller det att hjälpa de tre bröderna Paso, Pepe och Pico att ta tillbaka stulna tacos (och pesos) från kapten Diaz. Till sin hjälp har de Diaz dotter Senorita. Spelet utspelar sig i Santa Maria, så det är ju uppenbart att våra svenska tacos står på spel! Jag tycker att det är en rätt kul storyline bakom spelet, vilket ger lite mer djup till det hela.

Taco Brothers har 243 vinstlinjer och fem hjul och en return to player på 96,3 %, inget märkvärdigt där. Däremot finns det flera påhittiga funktioner som gör spelet extra spännande. Det är mycket fart och fläkt i spelet och allt går väldigt snabbt. Som vanligt så ersätter Wild alla symboler, förutom kassaskåpet och Taco Brother-Wild.

När jag har spelat Taco Brothers i telefonen (Android) så har spelet fungerat riktigt bra. Min telefon har hyfsat stor skärm vilket jag tror gör nytta för spelupplevelsen i just detta spel eftersom att det händer så mycket hela tiden.

Taco Brothers re-spin: När du får två Taco Brother Wilds aktiveras re-spins. Då får du en ny chans att snurra fram tre kassaskåp, det är nämligen där den riktiga magin börjar.

Bonusspel Wild Escape: När du får tre kassaskåpssymboler startas bonusspelet. De tre bröderna landar en efter en på hjul fem och ska därifrån ta sig ut ur spelet utan att bli tillfångatagna. Bröderna agerar som en Running Wild som påminner en hel del om Walking Wild som du kanske minns från Jack and the Beanstalk från NetEnt. Faran i bonusspelet är givetvis kapten Diaz som vill låsa in bröderna. Snälla Senorita hjälper till och släpper ut bröderna igen. Om alla tre bröder låses in avslutas spelet, och detsamma gäller om de alla blir fria.

Taco Brothers är ett riktigt fartfyllt och spännande spel! Det är lätt att man fortsätter spela samma spel hela kvällen när det är så här kul!

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *