Senaste spelet från NetEnt – Motörhead spelautomat!

motorhead slot android

Motörhead är NetEnts senaste release och den tredje samt sista automaten i deras rockserie NetEnt Rocks. Spelet verkar ha gått bra hittills, automaten marknadsförs för fullt hos flera olika casinon och det finns många pågående kampanjer med spelet i centrum hos flertalet aktörer.

Att spelet bygger på rockbandet Motörhead är kanske en självklarhet. En av bandets mest kända låtar, Ace of Spades, inleder spelet och därefter kan du välja om du vill att musiken ska vara på hela tiden eller bara under pågående spinn. Vill du spinna hjulen till Motörheads sköna riff väljer du att spela i rock mode och skruvar upp volymen. Enkelt val om jag får säga det själv!

Jag är själv inget superstort fan av just Motörhead men har absolut inget emot musiken och spelar mer än gärna med låtarna på. Rock mode varierar mellan fyra låtar, och är det musik du inte uppskattar så är det skönt att det går att välja att stänga av den.

Jag har bara spelat Motörhead från min Android och tycker att det funkar riktigt bra!

motorhead slot android

Mystery Reels: Funktionerna i spelet är ganska kul. Huvudnumret är Mystery Reels som består av ett staplat hjul av symboler. Minst ett hjul är alltid ett Mystery Reel, förutom när Bomberfunktionen är aktiverad.

Bomber: Bomber-funktionen aktiveras slumpmässigt och innebär att flera Mystery-symboler landar som ett kluster på hjulen. Du är garanterad minst tio överlappande symboler som sprängs och bjuder på vinster.

Free Spins: Snurrar du fram tre scatters på hjul tre, fyra och fem så aktiveras 10 free spins. Även här är minst en Mystery Reel aktiv, och snurrar du fram en Wild i free spins-omgången blir det större vinst.

Motörhead spelautomat har fem hjul vilket är ganska standard, och 76 vinstlinjer. Return to player ligger på 96,98 % vilket också är väldigt standard. NetEnt-spel brukar hålla bra kvalitet och det gör även Motörhead. Lär vara ett kul spel för alla fans också.

Spelet påminner något om ett av NetEnts lite äldre spel Dazzle Me som också blev ett riktigt populärt spel med 76 vinstlinjer och liknande funktioner. Trots att jag som nämnt inte är något stort fan av bandet så spelar jag gärna Motörhead både med och utan musik. Jag tycker det är ett riktigt kul spel med roliga funktioner och riktigt bra drag. Lyssnar också hellre på rock än det jazziga plingande som många andra automater har.

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *